Nu händer det saker.

Har nu klippt gräsmattan vid 2 tillfällen börjar bli grön och fin nu men har en del fläckar kvar med dött gräs kommer sakta men säkert växa ihop igen.

 Många växter har också tatt fart nu min hortensior som såg stendöda ut har börjag slå lite ynka gröna blad hoppas domtar sig riktigt var väldigt tveksam för bara 2 veckor sedan. Jag har även hunnit med att plantera lite i trädgårdslandet, kanske för tidigt vi får se jag hoppas på bra väder framöver. Rädiserna och salladen har redan bara efter några dagar grott.

Mina passionsblommor har ochså fått komma upp från källaren, ser inte mycket ut för värden har tagit mycket stryk i vinter då jag har varit dålig med skötseln, men hoppas dom kommer fint i år också som dom gjort dom andra åren.

 Kommer lägga upp lite bilder här i helgen på det som händer i trädgården just nu.

 Ha det bra och har ni inte gödat er gräsmatta så är det defenitivt läge för det nu.

 

Hänt i veckan


 Vad har hänt nu denna veckan då.

 Har börjat bli något högre temperatur nu vilket man även ser på gräset som börjat växa en hel del. Jag har nu slängt ut stroller mossa på de ställen som det behövts. Kommer hos mig alltid mossa längs häcken och lite på norrsidan nu på våren. Brukar försvinna på ganska få veckor när gräset kommer igång. Mossan har redan efter några dagar börjat svartna rejält. Jag följde upp med en npk 21-4-7 för att hjälpa gräset lite på traven. Jag använde min nyinköpta handygreen spridare, hur grym som hällst väldigt nöjd med den. Jag måste redan efter en användning rekomendera den.

 Mycket blåst har det varit, så pass så att min ena dörr till uterummet blåste upp och flög iväg ut på gräsmattan. Har nu lagat ihop den hjälpligt och hängt den på plats igen. Har den senaste tiden lagt mycket tid i uterummet som skall få en uppfräschning, har lagt ett nytt trägolv istället för den gamla kalla klinkern. Frugan skall piffa upp med gardiner och lite annat mys och det har även inhadlats en bioetanolspis som man hänger på väggen hoppas detta kan höja mysfaktorn lite.