Nu börjar det hända saker!

Nu Börjar det hända lite saker med trädgårdens växter. Gräset har börjat växa som bara den och har blivit ganska bra efter all snömögel, behöver nog några veckor till för att bli riktigt bra. Tyvärr så har ogräset i mattan ochså börjat komma så det får väll bli ett krafttag mot dom nästa lediga helg.

Dom flesta buskar och plantor har börjat slå grönt vilket är ett härligt vårtecken lite värme hade inte varit fel så det hade påskyndats lite. Kommer nog gå fort sen när värmen väl hittat hit. Har många förhoppningar på de olika plantorna som planterades 2009.



Rosorna och lavendeln har börjat titta fram. Den svarta slangen i bakgrunder är till min rabattbevattning som du kommer kunna läsa om under fliken bevattning.



Blomknoppar på blåregnet. Verkar dock som om det inte kommer några blommor på den delen som växte till sig 2009 utan bara på den gamla delen av plantan. Hoppas att det kanske kommer lite fler blommor lite senare i vår men antagligen får jag vänta ytterligare ett år till innan hela plantan fylls med blommor.



Mina 2 blå hortensia endless summer har ochså klarat vintern bra.



 Har även tänkt prova att plantera en dalhia lök för att se hur dom blir. Den har växt på sig bra i uterummet och den skall få massor av vita blommor. Tror den kallades för vit kaktusdahlia. Får se om det är något som kommer återkomma i trädgården i framtiden eller om det blir en ettårs grej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0